De kers op de taart


Mosterdgeel, smaragdgroen, luipaardprint … Ook de accessoires gaan in herfstmodus en zetten de toon. Ze voegen wat extra emotie toe aan een zakelijke blazer, maken een boyish look wat vrouwelijker en brengen wat leven in een look met sobere tinten. Onderschat ze dus zeker niet en kies ze met de nodige zorg uit.

1 doel, 1 handtas


Een chic avondje uit, een dagje shoppen of een romantisch diner op restaurant … Guess heeft voor elke gelegenheid de perfecte handtas.

Een clutch


Voor op restaurant: klein en elegant, je kan er net je portefeuille, lippenstift, poederdoos en kredietkaart in kwijt. Tenzij je date betaalt misschien?

Een schoudertas


Voor tijdens een dagje shoppen. Groot, zodat je (bijna) alles kunt meenemen: een portefeuille en gsm natuurlijk, maar ook deo, een flesje water, een kam, zakdoeken … ready!

Een handtas


Op het werk: een trouwe bondgenoot voor alledag, waarin je makkelijk jouw onmisbare accessoires meeneemt voor een goedgevulde dag.

Een rugzak


Voor tijdens je citytrip: super praktisch, want je hebt je handen vrij en kan je makkelijk verplaatsen, terwijl je toch heel wat persoonlijke spullen meeneemt.

Een heuptasje


Tijdens een concert: en jawel, deze tas is weer terug van weggeweest! Praktisch en compact, maar je kan er zeker wat geld, je identiteitskaart en gsm in kwijt.