Een lange herfst

Rokken, jurken, jassen … de maxi-stuks stelen de show! Kies voor een lengte tot net onder de knie om ze te combineren met een mooi paar leren laarzen of tot op je enkels met hippe sneakers. Geef de voorkeur aan levendige tinten en bloemenprints die jou er laten uitspringen in de grijze herfst. Laat jij de indian summer toe in je dressing?


Klassieker keert terug

Sober of funky

Om hun vijftigjarige bestaan te vieren, lanceert s.Oliver een capsulecollectie met enkele nieuwe interpretaties van grote klassiekers, zoals een elegante en perfect aansluitende wollen jas, in een nieuwe uitvoering. Currygeel, levendig rood, grijs of beige ... de jas wordt uitgevoerd in klassieke en felle kleuren die doen denken aan de Madras-ruitjes, een motief waarmee s.Oliver bekend is geworden. Funky, gedurfd en tijdloos chic: welk exemplaar draag jij deze herfst?



Pronkstuk

Zeg het met bloemen

Maxi-jurken en prints gaan altijd goed samen. Om ons aan te passen aan het seizoen, laten we de felle tinten en bloemenpracht achter ons en kiezen we eerder voor meer grafische plantenprints. Qua kleur doen geel en marineblauw het goed. Met hoge hakken of sneakers voor een elegante, maar casual look, zal deze jurk het pronkstuk worden van het tussenseizoen. Een fijne riem maakt het extra chic én zet je taille extra in de verf. En als het wat frisser wordt, dan werk je het af met een marineblauwe cardigan.