Herfstparfums

Nieuw seizoen, nieuw parfum! We wisselen ons lichte zomerparfum in voor een intensere geur. Pomme d’amour of marshmallows? Vertel ons aan welke zoetigheid jij niet kan weerstaan en wij zeggen je welk parfum voor jou gemaakt is.


Pomme d’amour

Houd je van de zurige smaak van appel en de intense zoete smaak van gekarameliseerde suiker? Dan ga je zeker helemaal weg zijn van Mon Premier Parfum van Lolita Lempicka. De geur van zoethoutbloesems sluit perfect aan bij de kersen en viooltjes. De vlezige en bedwelmende oosterse tonen vormen een tijdloze en overheerlijke nectar. Hij zit vervat in een echt juweeltje: een appel met facetten als een edelsteen. Mon Premier Parfum is een ode aan de vrouwelijkheid die je uitnodigt om je te laten verleiden.Zachte marshmallows

Met Sweet Like Candy heeft Ariana Grande een parfum op de markt gebracht met een lekkere en creatieve geur die de bruisende persoonlijkheid van de popster weerspiegelt. Dit zoete, fruitige en sappige parfum is een waar genot voor je neus en bevat tonen van zoete bramen, marshmallows, vanille en romig kasjmierhout. Peer en crème de cassis accentueren het snoepjesachtige karakter en maken de geur nóg bedwelmender. De ronde fles in een matroze uitvoering doet denken aan onweerstaanbare pop-cakes.