Elegant en chic

Een gecentreerde vest, een zwarte blazer, luipaardprint … de herfstgarderobe wordt gekenmerkt door elegantie en een goede snit. Tijdloze silhouetten, die toch modern zijn. Klassieke stuks treden terug op de voorgrond, maar dan wel met onverwachte details: een verrassend motief, innovatief materiaal, lichtjes oversized … Maar altijd met klasse.

Sla je klauwen uit

Deze luipaardjas verandert je in één beweging in een mysterieuze katachtige. Hij past perfect bij een strakke zwarte of grijze broek en een losse trui in kasjmier of mohair. Vermijd wel hele hoge hakken, want in combinatie met luipaardprint wordt dat al snel te veel.

Op maat gesneden

Tailoring zorgt voor de elegante toets in jouw herfstgarderobe. Liefst is je pak net iets te groot, voor een boyishtoets, zoals bij deze ultrasexy zwarte stuks die je casual draagt met een t-shirt en sneakers, of zonder iets onder … als je durft.

Vacht & ruitjes

Drie trends die elkaar ontmoeten? Dat moet wel een knaller van formaat opleveren! Deze blazer combineert de welbekende Prince de Galles-print, met een luipaardmotief en een borstzakje voor een mannelijke toets. Chic en so British!