Behoud je zomerse tintje met MineTan


De beste manier om dat zomerse gevoel wat langer vast te houden? Je bruine kleurtje goed bewaren natuurlijk! Maar hoe doe je dat? Door (een klein beetje) vals te spelen met zelfbruiner.

Je vakantie zit misschien al ver weg, maar dat lichte tintje van je huid, geeft je toch elke dag een boost wanneer je in de spiegel kijkt. Laat het dus niet te snel verdwijnen en behoud je mooie kleurtje met behulp van een zelfbruiner. En met de producten van MineTan moet je niet bang zijn van chemische parfums of om met een oranje wortelkleurtje te eindigen.

Het nummer 1-merk van zelfbruiners biedt innovatieve, vegan en cruelty free producten aan, zonder parabenen. Bovendien bevatten de producten van MineTan alleen 100% plantaardige DHA en antioxidanten die je helpen om huidveroudering tegen te gaan. Zo kan je huid op een gezonde manier, volledig effen en natuurlijk bruinen.

1


Scrubben

Om een mooie teint te krijgen, is er niets beters dan een zachte scrub die de dode huidcellen verwijdert en de huid reinigt. Doe dit een à twee keer per week.

2


Reinigen

Een gebruinde huid begint bij een mooie huid. En natuurlijk ook een schone huid. Dus vergeet – zelfs wanneer je laat thuiskomt en misschien geen zin meer hebt – niet om elke ochtend en avond de tijd te nemen om te ontschminken en je huid goed te reinigen.

3


Hydrateren

Na de zomer is je huid altijd een beetje uitgedroogd en vervelt ze misschien zelfs. De zon is helaas de schuldige. Om een krokodillenhuid te vermijden, breng je elke ochtend en avond een hydraterende crème aan op je gezicht en je volledige lichaam.

4


Valsspelen

Jawel, voor een keertje is het toegestaan. Om nog wat langer van je zongebruinde teint te genieten, breng je een zelfbruiner aan. De innovatieve formules en praktische en eenvoudige applicatiemethodes van de zelfbruiners van MineTan zorgen voor een natuurlijke en perfect egale bruine tint na slechts enkele uren.

Je vindt nog meer informatie op de blog van So Inno.