Achter
het ondergoed


Hoewel je ze niet ziet, spelen slips en BH’s wel een belangrijke rol in het vormen van je silhouet. Achter de grote lingeriemerken, schuilt vaak een getalenteerde en gepassioneerde ‘grande dame’ die de noden van vrouwen echt begrijpt en vertaalt naar stuks die even mooi als praktisch zijn. Simone Pérèle was een van hen.

De kunst van de rondingen

Al meer dan 70 jaar tilt Maison Simone Pérèle het vrouwenlichaam naar een hoger niveau, dankzij innovatieve vormen en materialen, tussen zijde, kant en tule. Portret van een mythisch merk.

Simone Pérèle was een echte visionair en een gepassioneerde vrouw. De getalenteerde korsettenmaakster stampte in 1948 haar eigen lingeriemerk uit de grond dat comfort en esthetiek perfect weet te combineren. Een merk dat vandaag nog steeds de vrouwelijke vormen in de verf zet dankzij uitzonderlijke knowhow die steunt op de intieme kennis van vrouwen en een unieke artistieke benadering.


High-end

De collecties volgen altijd de laatste modetrends en worden beïnvloed door kunst in alle mogelijke vormen (art nouveau, origami, tattoos …). De limited editions maken het mogelijk om een uitzonderlijk of mythisch product de nodige aandacht te geven en materialen te gebruiken van zeer hoge kwaliteit, afkomstig van Europese productie.


Alle silhouetten laten stralen

Door de vrouw centraal te plaatsen in de collecties, blijft Simone Pérèle gedurfde producten creëren die vrouwen zelfvertrouwen geven en het lichaam, de persoonlijkheid en de lichaamsbouw zo goed mogelijk laten uitkomen, in basiskleuren of meer gedurfde tinten, van cup A tot H.

Nieuw: een verrassende lijn

Voor de nieuwste collectie speelt Maison Simone Pérèle met vormen en materialen. Moderniteit en durf gaan hand in hand met de opaciteit van de stof en de transparantie van de tule voor een perfecte ronding. Operatie verleiding: geslaagd!


Uitzonderlijke vrouwen in de spotlight

Het merk heeft besloten om inspirerende en elegante vrouwen in de kijker te zetten die de Pérèle-vrouw in al haar diversiteit vertegenwoordigen.