Het Belgische merk en Zita Wauters slaan de handen in elkaar voor een eenmalige, unieke collectie, met opmerkelijke streetwear-invloeden.

Ken je Zita Wauters al? Deze ondertussen welbekende jonge adolescente van 14 is de dochter van Koen Wauters, de zanger van Clouseau. Ze vertolkte al een rol in de film Niet schieten van Stijn Coninx en nam deel aan het programma Ketnet Musical, dat ze dit najaar zelf gaat presenteren. Het jonge meisje heeft nu ook een collectie gelanceerd in samenwerking met CKS, met duidelijke eigentijdse invloeden uit de streetwear: Zita Wauters & CKS Party.

Urban
en comfortabel


Basics en originele stuks worden samengebracht in unieke en comfortabele looks. “Mijn stijl is eerder casual, maar ik voeg wel altijd iets speciaals toe,” legt Zita uit. “Wanneer ik bijvoorbeeld een romantisch stuk draag, dan werk ik het af met combatlaarzen. De kledingstukken die ik samen met CKS ontworpen heb, zijn gebaseerd op hetzelfde principe. Ze zijn erg urban en gebaseerd op streetwear. En dat is precies waar ik van houd.”

Compleet
assortiment


De collectie – die bedoeld is voor meisjes jonger dan 16 – bevat een roestkleurig ensemble in velours, een teddyjas, een jurk en rok met bloemenprint die je kan combineren met een hoed en trendy sneakers. Een jeans met hoge taille en grof gebreide sweaters maken het coole en stijlvolle assortiment compleet.