De top

5

voor mannen

Dames hebben natuurlijk een heel arsenaal aan accessoires ter beschikking om hun outfit mee af te werken, maar wat bestaat er zoal voor mannen? Wij stellen je de 5 mannelijke must-haves voor de herfst voor.

1


De riem

Een riem is niet alleen maar praktisch om je broek op z’n plaats te houden. Hij zorgt er ook voor dat het mannelijke silhouet wat meer structuur krijgt, door de taille in de verf te zetten. Tijdens de herfstmaanden kiezen we eerder voor bruin, want dat is iets minder agressief dan zwart. Of we kiezen net voor kleur, om het op te nemen tegen het grauw en grijs om ons heen.

2


De hoed

Een echte must-have, die niet alleen voor een extra dosis stijl zorgt, maar je meteen ook beschermt tegen die typische herfstbuitjes. Maar let op, een hoed kiezen is een gewichtige zaak. Vertrouw dus op de adviseurs van Galeria Inno om jouw perfecte metgezel te vinden.

3


De das

Ook hier hebben de trends het voor het zeggen. Deze herfst worden de dassen een beetje breder en zijn ze gehuld in ruitjes- of camouflageprint. Liever wat klassieker? Kies dan voor bruinrood of indigo.

4


De sokken

Een echte must: match ze met je das. De heerschappij van zwart en grijs is eindelijk verleden tijd. We durven weer volop voor kleur, prints en zelfs tekst te kiezen. En wanneer de temperaturen dieper dalen, kan je altijd nog voor een dikkere uitvoering kiezen om lekker warm te blijven.

5


Het horloge

Een van de belangrijkste accessoires voor mannen. Met z’n smaragdgroene wijzerplaat, de band van intens diepbruin leer en de details met subtiele gouden toetsen, roept dit horloge uit de Avaris Chrono-collectie van Cluse meteen een herkenbare herfstsfeer op. Dankzij z’n minimalistische en elegante uiterlijk, kan je het perfect overdag dragen met een jeans, maar even goed tijdens een avondje uit bij een maatpak.


Exclusief bij Galeria Inno

Cluse, dat zijn horloges, maar ook moderne sieraden, die altijd even simpel, elegant en uniek zijn. Het merk uit Amsterdam ziet de zaken groot, maar verliest daarbij nooit de kleinste details uit het oog. Want ze beseffen maar al te goed dat die details hét verschil maken, waarmee jij je individualiteit op een creatieve manier kunt uitdrukken. Ontdek snel dit bijzondere hedendaagse merk, exclusief bij Galeria Inno.