Urban
touch

Iedereen heeft wel minstens een jeans in zijn of haar kleerkast liggen. Vandaag bestaan ze in talloze modellen, materialen en kleuren. Maar weet jij tussen skinny, slim, flared, bootcut of straight nog steeds niet welke jeans jou nu echt op het lijf geschreven is? Wij leggen het je uit.

Skinny


Hij zit bijna als een soort tweede huid tegen je lichaam. Slankere meisjes dragen hem wat vaker met een aansluitende top, ietwat vollere meisjes kiezen misschien eerder voor een lossere, vloeiende top.

Slim


Hij zit strak om de heupen en de dijen en verlengt zo optisch de benen en verfijnt het silhouet. In de herfst dragen we hem in het zwart voor een rock-chic look, met een losse gekleurde top.

Flare


Hij leunt aan tegen de olifantenpijpen en doet dus wel een beetje aan hippies uit vervlogen tijden denken. Om toch niet al te ‘disco’ te lijken, draag je hem met een aansluitende top en subtiele accessoires.

Bootcut


Hij zit wat strakker aan de knie en loopt dan lichtjes uit naar de enkel. Een urban en veelzijdige look. Ideaal als je vollere heupen en een klein buikje hebt.

Straight


De klassieke rechte snit die je silhouet op de meest simpele manier structureert. Perfect voor wie iets voller is, zeker met een gecentreerd vest dat voor wat extra verlenging zorgt.

Diepblauw of afgewassen?


Diepblauw is wat eleganter. Het is perfect op kantoor of voor een avondje uit. Een afgewassen jeans of eentje met slijtage-effect ziet er wat rebelser en casual uit. Bij Guess is de jeans versierd met een elegante parelketting voor een extra sexy look.