WDOSSIERW

Cadeautjestijd


Een horloge is meer dan gewoon een accessoire. Het is een echt juweel, dat altijd een plezier is om te geven … of te krijgen. Om je te helpen om de juiste keuzes te maken, zet Galeria Inno z’n favoriete horloges op een rijtje.

Geïnspireerd door het eeuwige ijs

Bering maakt knappe horloges met een elegant design, die doen denken aan de weergaloze schoonheid van het ijzige Antarctica. De uurwerken worden gemaakt van erg robuuste materialen en zijn daardoor net zo sterk als het eeuwige ijs. De Arctic Harmony-collectie combineert roségoud met zwart tot een pittig en vrouwelijk horloge, terwijl de Ocean Blue-uurwerken net het intense diepblauw van de Noordelijke IJszee in de kijker zetten. De Slim Solar-collectie werkt op lichtenergie. Een fotovoltaïsche cel onder de wijzerplaat zet elke soort licht om in elektrische energie. Ecologisch, puur en supertrendy!

Wist je dat?

Het merk z’n naam te danken heeft aan Vitus Bering? In 1728 vertrok deze Deense zeeman op een ontdekkingsreis op de Noordelijke IJszee met z’n zeilboot. Hij opende er een nieuwe route die vandaag nog steeds zijn naam draagt: de Straat van Bering. Ook een van de vier tijdzones werd later naar hem vernoemd: de Bering-tijdzone.

Tijdloze klassieker

Deze winter kiest Emporio Armani in de mannencollectie voor polyvalente en erg eigentijdse grijstonen. Voor dames combineert het Italiaanse merk met de nodige elegantie zwart en op-en-top vrouwelijke details tot prachtig delicate horloges. Ontdek nog meer horloges van Emporio Armani op de volgende pagina’s van je e-zine.

Connected

De slimme horloges van Emporio Armani werden uitgerust met de laatste technologie, een sportief en elegant design, WearOS by Google en een Snapdragon 3100 chipset van Qualcomm. Zegt dat je iets? So Inno verklapt je alle geheimen van dit technologisch pareltje op de volgende pagina’s.

Cadeaudoosjes

Cluse lanceert voor de feestdagen twee luxueuze limited edition sets. Roségoud voor haar en intens zwart voor hem. Een romantisch cadeau voor je partner, maar ook een echte favoriet van onze experts. Ontdek hun tips in dit e-zine.