Cadeau-inspiratie

KLEDING


Galeria Inno heeft ook een uitgebreide keuze aan dames-, heren- en kindermode in huis. Kom er de meest trendy accessoires ontdekken waarmee jij iemands kerstavond helemaal afmaakt of de trui waar je fashionable nichtje helemaal weg van zal zijn.

STRELLSON


Trendmaker

Een nauwkeurige snit, design met heldere lijnen, hoogkwalitatieve materialen … Strellson zet de individuele look en charme van elke man voorop, met behulp van kleding die elegantie en functionaliteit laat samensmelten tot absoluut comfort. Maar Strellson staat ook garant voor een uitgebreid gamma aan accessoires: riemen, mutsen en tassen, die ieders persoonlijkheid weerspiegelen, voor cadeaus met stijl.

CAROLL


Een solidair cadeau

Wist jij dat meer dan de helft van de kinderen die wereldwijd geen scholing ontvangen meisjes zijn? Toen journaliste Tina Kieffer met dat feit geconfronteerd werd, richtte ze in 2005 de organisatie ‘Toutes à l’école’ op, die hoogwaardig onderwijs wil aanbieden aan de meest achtergestelde meisjes in Cambodja. Een initiatief dat meteen de steun kreeg van Caroll, die elk seizoen enkele unieke stuks op de markt brengen waarvan de opbrengst naar ‘Toutes à l’école’ gaat. Een cadeau waarbij mode en solidariteit hand in hand gaan.

SIMONE PÉRÈLE


Tattoo-effect

Ontdek deze eindejaarsperiode de bekende Saga-lijn van Simone Pérèle in een robijnrode uitvoering. Je zou het bijna een juweel voor je huid kunnen noemen, dat transparante tule combineert met de elegantie van Franse kant. Een onweerstaanbaar tattoo-effect voor een vrouw die al net zo verleidelijk is.

DIESEL


Not so basic(s)

Het logo ‘Diesel For Succesful Living’ dat op deze sweater en t-shirt prijkt, doet denken aan de grootse campagne van 1991, die toen voor heel wat controverse heeft gezorgd. Diesel parodieerde daarmee de bekende advertenties van de jaren 50, die je een beter leven beloofden zolang je maar consumeerde. Ook een verkeersongeluk en religieus evenement werden op een groteske en volledig verdraaide manier in scène gezet. Die advertenties hebben Diesel de kans gegeven om op te vallen en hun visie te laten zien, door af te stappen van het alledaagse. Een cadeau voor echte rebellen … of wie er toch zo uit wilt zien.