Galeria Inno:
jouw plek om cadeautjes te vinden

Prestigieuze merken, een uitgebreid assortiment, advies van experts: Galeria Inno wil je inspireren met de leukste cadeau-ideeën. Altijd met de mooiste verpakking, natuurlijk.

Jouw cadeaubestemming

Een horloge voor je liefste, een sportzak voor je favoriete kleine voetballer, een delicate armband voor je tiener, een elegant parfum voor je mama, een originele vlinderdas voor je vader, luxueuze make-up voor je zus, een design kurkentrekker voor je broer … Of je nu een kleine of grote familie hebt, bij Galeria Inno vind je voor iedereen het ideale cadeau.

Een Gift Card, altijd een slimme oplossing

Weet je echt niet wat je voor je geliefden moet kopen? Denk dan ook eens aan een Galeria Inno Gift Card. Je kiest zelf het bedrag dat je erop zet en zij kunnen de kaart nadien in alle 16 verkooppunten van Galeria Inno gebruiken. Met een Galeria Inno Gift Card doe je hen zeker een plezier met Kerstmis.

Luxueuze verpakkingen

Een mooie verpakking is eigenlijk al een cadeau op zich. Vertrouw dus zeker op de experts van Galeria Inno! Tijdens de feesten zetten zij hun talenten in om de mooiste pakjes te maken. Bovendien hebben we deze dienst losgekoppeld van de kassa’s, zodat iedereen een beetje tijd kan winnen.

Kom snel langs en ontdek al je cadeautjes bij Galeria Inno!