Klassiek of hoogtechnologisch? Aan jou de keuze!


Hoewel sommige mensen toch altijd weer teruggrijpen naar het klassieke wijzerhorloge, kiezen anderen resoluut voor connected smartwatches. En jij? Wat wil jij dit jaar onder de kerstboom vinden?


So

smart


De tijd waarin een horloge alleen de tijd moest weergeven, ligt intussen ver achter ons. Vandaag houdt je horloge ook je stappen bij, analyseert het je slaap en trackt het je hartritme of laat het je toe om sms-jes te lezen of oproepen te beantwoorden.

Smartwatches zijn zo’n succes dat zowel traditionele smartphonemerken als grote modehuizen mee op de wagen springen en hun eigen modellen op de markt brengen, zoals bijv. Emporio Armani, die dit najaar hun nieuwe generatie Connected Smartwatch 3 lanceren. Het zijn echte technologische pareltjes, die de kenmerkende stijl van het Italiaanse merk combineren met de laatste technologische vernieuwingen, waaronder WearOS by Google.

De Connected Smartwatch 3 werd verder nog uitgerust met Snapdragon 3100 van Qualcomm en heeft een verbeterde opslagcapaciteit van 8 Gb, wat je de mogelijkheid biedt om apps en muziek op te slaan. De ultralichte aluminium behuizing bevat een ingewerkte luidspreker, waarmee je inkomende oproepen rechtsreeks op je horloge kan beantwoorden. De autonomie van de batterijen van het sportieve en polyvalente horloge werd geoptimaliseerd tot een levensduur van meer dan 1 dag. We want!

Minimalistisch

De Connected Smartwatch 2 moet niet onderdoen voor z’n nieuwe broertje. Het meer eigentijdse design en kleinere en dunnere behuizing maken het horloge iets discreter, maar daarom moet het niet inboeten op technologie. Ook dit horloge werd voorzien van WearOS by Google en het Snapdragon 2100-platform van Qualcomm. Dankzij de personaliseerbare wijzerplaat en verwisselbare bandjes, kan je de smartwatch volledig afstemmen op je stijl en outfit.


Een traditie

verankerd in de tijdsgeest


Luxe, eenvoud en moderniteit naadloos in elkaar laten overvloeien, dat is dé essentie van de klassieke horloges van Emporio Armani.

Dankzij hun eigentijdse design, hun re-interpretatie, seizoen na seizoen, en de klassieke erfenis van een werelds luxemerk, zijn ze een toonbeeld van casual verfijning. Deze winter kiezen ze voor een meer actuele stijl. In de mannencollectie is het grijs en op-en-top mannelijk matzwart dat de plak zwaait. Voor vrouwen werd gekozen voor roségoud met stras en verfijnde bandjes en behuizing, voor een uiterst delicaat, maar vrouwelijk resultaat.

Voor hem

Klassieke klasse

Een sober horloge, qua uiterlijk toch. Met z’n roestvrijstalen omkasting en een chronograaf uurwerk met kwarts en een mineraal kristal.

Film noir

Een mat beslag rondom de wijzerplaat en aan de armband en een donkere parelmoeren wijzerplaat, zorgt voor een modern design dat uitgesproken mannelijk is.

Ruggero

Twee geschenken in een klap dankzij dit horloge in diepblauw leer, drie wijzers en bijpassende manchetknopen.

Aviator

Een erg mannelijk horloge, met heel wat (technologische details), afgewerkt met leer voor een chic effect of een bandje van roestvrij staal, voor een meer casual look.

Luigi

Een matte wijzerplaat en roestvrij staal geven dit horloge een eenvoudige, maar moderne touch.

Renato

Formeel of informeel, dit klassieke horloge voelt zich in alle situaties thuis. Verfijnd (slechts 9 mm dik) en dus een echte passe-partout.

Voor haar

Gianni T-bar

Met de unieke T-opstelling en de details met kristallen of parels, is dit extra dunne horloge (van 7,5 mm dikte) een prachtige elegante toevoeging rondom de pols van een moderne vrouw vol zelfvertrouwen.

Kappa

Een bandje van roestvrij staal met een bijpassend paar oorbellen. Een prachtig cadeau voor onder de kerstboom, toch?

Valentina

We zijn dol op de kleine vierkante wijzerplaat die volledig werd bedekt met stras. Gesofisticeerd in alle omstandigheden.