Lingerie: een kwestie van lichaamsbouw


Dankzij de test en het advies van de experts van Simone Pérèle bij Galeria Inno, vind je zonder problemen de lingerie die perfect past bij jouw figuur.

Een spel van gedurfde materialen, unieke details, moderne vormen, een perfecte ondersteuning en fijne kant: Maison Simone Pérèle heeft altijd al de vrouwelijke vormen naar een hoger niveau getild met hun bijzondere ontwerpen. Maar naast de creatie van mooie lingerie, probeert het merk, dankzij alle kennis die ze vergaard hebben over het vrouwelijke silhouet, vrouwen ook te helpen om zich goed in hun vel te voelen en hun zelfvertrouwen een boost te geven.

Naast de Simone Pérèle-experts die je met raad en daad bijstaan bij Galeria Inno, stelt het merk ook een online morphotest ter beschikking. Nadat je je silhouet bepaald hebt (atletisch, harmonieus, evenwichtig, voluptueus …) en je karakteristieken hebt aangegeven (borst, billen, buik) ontdek je welke ondergoedmodellen bij jou passen. Heb je de test gedaan? Bespreek de resultaten dan met de Simone Pérèle-experts bij Galeria Inno en vind de lingerie die perfect bij je past.