Mix & match

Kleine combinaties met een groots effect! Een klein detail kan genoeg zijn om je look van wat extra persoonlijkheid te voorzien. We vertellen je er alles over!

1


Alles onder één dak

Omdat elke persoon helemaal uniek is, kan je dus ook volledig je eigen stijl bepalen door je favoriete stuks van je lievelingsmerken te combineren. Met een aanbod van meer dan 600 merken zijn de department stores van Galeria Inno dé gedroomde plek om er op los te experimenteren.

2


Chique voor elke prijs

Wanneer je kiest voor kleding van goede kwaliteit met een tijdloze look, dan investeer je in duurzaamheid. En laat een basic en duurzame garderobe nu net een van de grootste trends van de lente- en zomerdéfilés van 2020 zijn.
Wij zeggen alvast driemaal ‘ja’ tegen de iconische little black dress, een klassiek wit hemd en een elegante smoking.

3


De kers op de taart

Val jij voor de trend van de plantenprints, dierenprints of polkadots?
Voor elk klein fashion-verlangen en feestelijke gelegenheid kiezen we voor de modecollecties aan zachte prijzen bij Galeria Inno.
Zoveel stijlen, gegarandeerd 100% plezier.

4


De winnende combi

Het summum van elegantie? Je basic look verrijken met luxueuze accessoires. Een mooie handtas of schoenen van één van onze merken geven je eenvoudige witte t-shirt en jeans meteen wat schwung.

5


Hét detail van 2020 dat alles verandert

Net zoals in je interieur, zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. We zagen het volop in de lente- en zomerdéfilé’s voor 2020: een kostuum dat speelt met de grenzen tussen mannelijk en vrouwelijk bijvoorbeeld, met onder de vest alleen een bandeau-BH. Of durf eens sokken te dragen bij een korte broek of enkelsokken in een klassieke pump. Probeer eens nieuwe kleurencombinaties uit zoals oranje en roze of rood met bordeaux.

De hierboven afgebeelde producten zijn louter ter illustratie.

image