Het ultieme detail

Accessoires, hoofddeksels, handschoenen en sjaals? Die doen meer dan ons alleen tegen de koude en de regen beschermen. Ze zorgen ook op hun eentje voor een statement in onze stijl en look.

Hoofd bedekt

Of je het nu chic, retro, hipster of sportief speelt, een hoofddeksel is het ultieme accessoire om je stijl in de verf te zetten. Zowel voor mannen als vrouwen. Een retro pet in tweed of een vilten hoed à la Marlène Dietrich, een wollen muts met een vrolijke pompon, een gevoerde berenmuts of een geruite baret, een oranje of gele capeline of een bordeaux regenhoed… het ontbreekt je zeker niet aan keuzemogelijkheden in onze winkels! Aarzel niet om je hoofddeksel te combineren met een sjaal in dezelfde tint. Extra cool!

Handschoenliefde

Dikke wanten of handschoenen in leer of wol… wanneer de temperatuur onder nul zakt, kunnen we gerust wat extra warmte en comfort gebruiken om de winterse koude het hoofd te bieden. Kan je echt niet zonder je smartphone? Kies dan voor touch-handschoenen. Die zijn voorzien van een geleidend materiaal, zodat je gewoon met je smartphone kan werken zonder je handschoenen uit te doen. Je vindt tegenwoordig al heel wat verschillende soorten op de markt. De meeste zijn voorzien van kleine patches op de vingertoppen. Anderen zijn uitgerust met een geleidende draad die een elektrisch signaal doorstuurt vanaf je vingers. Zo moet je nooit nog een telefoontje missen!

De hierboven afgebeelde producten zijn louter ter illustratie.

image