Leve de baard!

Je baard afscheren? Niet zo snel! De baard is meer dan een modefenomeen. Het is ondertussen een echt toonbeeld van mannelijke schoonheid geworden. Of hij nu gestyled of nonchalant is, je kan er perfect je kleine foutjes mee verdoezelen.

1


De driedagenbaard

Deze avontuurlijke baard past het beste bij een kleine kin. Om ‘m in toom te houden, gebruik je een tondeuse waarvan je de scheerhoogte kan instellen. In principe zou het haar iets korter moeten zijn aan de nek en de snor. Om ‘m wat zachter en iets mooier te maken, kan je best regelmatig scrubben en hydrateren met een baardolie.

2


De hipsterbaard

Voor deze lange hipsterbaard, die een dubbele kin perfect verbergt, moet je wel over wat geduld en behendigheid beschikken. En je zal moeten investeren in goed materiaal: een tondeuse voor een lange baard, een balsem, een scheerborstel, een baardschaar en een baardkam. Er zijn zelfs specifieke producten op de markt om de haargroei te stimuleren.

3


De sik

Deze baardstijl is erg makkelijk, zolang je ‘m maar regelmatig onderhoudt. Daarvoor gebruik je een heel precieze tondeuse en een stencil, zodat je de snor en de sik altijd op dezelfde manier kunt scheren.
Deze baardstijl past het best bij een wat ronder gezicht.

Als je bij Galeria Inno Louiza in Brussel passeert, breng dan zeker een bezoekje aan onze Barber Shop Golddachs, van het Duitse merk van premium scheerproducten voor mannen. Daar kan je genieten van de diensten van onze barbier om je baard te laten scheren of in model te houden.

image