Feest


Valentijn staat voor de deur

Is het tussen jullie vurige liefde of eeuwige romantiek? Maak handig gebruik van Valentijn om aan je geliefde te zeggen dat je hem/haar graag ziet. En om een klein cadeautje te geven, natuurlijk. Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan snel bij ons langs!

1


Chique lingerie

Niets beter dan een mooie lingerieset om een ode te brengen aan de prachtige rondingen van je lief. Kies voor mooie materialen, zoals kant, zijde of satijn, en kleuren die haar huidskleur in de verf zetten. Wees slim en check op voorhand haar maten op het etiket van haar favoriete bh. Let op: de Franse, Europese, Engelse en Italiaanse maten zijn allemaal verschillend. Vergeet dus niet ook de nationaliteit te noteren, zodat je echt geen fouten maakt in de winkel. Maar geen paniek: als het model haar niet bevalt, dan kan ze het altijd nog omruilen in onze winkels.

2


Een parfum met een boodschap

Wat is nu een mooiere manier om je liefde te betuigen dan een parfum cadeau doen dat tal van emoties oproept? Romantisch, smakelijk, kruidig, floraal, oosters … Je kan al snel het noorden kwijtraken in het uitgebreide aanbod in de winkel. Ga dus vooraf alvast even na wat zijn of haar persoonlijke smaak en favoriete parfums zijn. Die kunnen je helpen om de juiste keuze te maken. Heel wat gespecialiseerde sites doen de compositie en olfactieve familie van die parfums uit de doeken. Met die gegevens kunnen onze verkopers op de parfumafdeling je zeker doorheen onze selectie grote klassiekers en nieuwigheden loodsen.

3


Wauw, een prachtjuweel 

Of het nu alleen maar in je gedachten zo is, of het echt in 24-karaats goud werd uitgevoerd, juwelen hebben altijd een sterke symbolische waarde wanneer het gaat om het uitdrukken van je liefde. En zeker als het een ring is. Met al de verschillende corners in onze winkels is het onmogelijk om niets naar jouw smaak en budget te vinden. So many styles …

4


Tas met extra’s

Van een kleine Baisenville om aan z’n schouder te hangen tot een XL-rugzak … mannentassen winnen weer aan terrein! Dus waarom zou je niet van de gelegenheid gebruik maken om hem er eentje cadeau te doen? Wij garanderen je dat hij al snel niet meer zonder zal kunnen!

De hierboven afgebeelde producten zijn louter ter illustratie.

image
image