Het beste
van de lente

Let the sunshine in!


Open de ramen en geniet met volle teugen van die nieuwe wind die er waait. En open dan ineens ook eens de deuren van je kleerkast voor een grote lenteschoonmaak: gedaan met die T-shirts die ooit in een ver verleden wit waren en kleding die ondertussen te groot, te klein of totaal passé is.
Zo maak je niet alleen ruimte vrij in je hoofd, maar je krijgt ook meer plaats in je kasten. Die je dan natuurlijk weer kan vullen met de nieuwste trends van het seizoen.

Dé topper van het moment? De trenchcoat.
In dit nummer ontdek je hoe je ‘m draagt en aanpast aan jouw stijl. Maar ook de kids krijgen een aantal leuke collecties bomvol kleur voorgeschoteld. Kleuren die het trouwens ook goed doen voor volwassenen: we wagen ons (eindelijk) nog eens aan felroze, petroleumblauw of appelgroen. De mode bruist, leeft en zit vol positieve energie!
In onze lingeriespecial zoomen we in op grote maten en kant, het summum van chic dat voortaan aan alle leeftijden toebehoort. Maar we vergeten ook de hoeden niet die ons beschermen tegen lentebuien of de eerste zonnestralen. De ideale finishing touch voor onze look.

Adem eens goed in … en laat je inspireren.

Veel leesplezier!

image