De lente-
dressing

Welke modetrends zijn jou op het lijf geschreven? We analyseren enkele stijlen en geven je tal van tips om je garderobe een update te geven. Zo begin jij het nieuwe seizoen zonder keuzestress!

1


De 3 belangrijkste trends

PASTELS : hemelsblauw, bleekroze, lichtgeel, amandelgroen … Pastelkleuren zetten dit seizoen de toon. Als een soort sorbet waar je constant van mag blijven smullen.

POFMOUWEN : de eighties zijn terug! Ballon- of pofmouwen zijn het ultieme detail om een klassieke outfit een frisse toets te geven.

HAAKWERK EN MACRAMÉ : gecombineerd met mooie materialen zorgt het altijd voor een vrolijke, nonchalante vibe.

2


Layering is in

Wanneer het weerbericht nogal grillig is, dan kiezen we voor laagjes, die je makkelijk aan en uit kan trekken. Maar let op: dat doen we niet zomaar. Bouw altijd op van de dunste laag naar de dikste. En om te vermijden dat je gaat zweten, kies je best voor natuurlijke materialen die jouw temperatuur onder controle houden, zoals linnen, zijde of katoen.

3


Van XS tot XXL

Of je nu maat 34 of 52 hebt, we trekken volop de kaart van de body positive attitude met outfits die onze vormen in de verf zetten en ons er echt op ons best laten uitzien. Bij Galeria Inno hebben we niet alleen "So many styles", maar ook "So many sizes". Wie wat smaller is, zal zeker de Italiaanse merken kunnen appreciëren, die traditioneel wat kleiner uitvallen, terwijl de curvy shoppers een uitgebreide keuze vinden bij de Duitse en Belgische merken die bekend staan om hun comfort.

4


Lenteschoonmaak

Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe! Maak gebruik van het begin van de lente om met de grove borstel door je kleerkast te gaan. Weg met truien, hemden of jeans die je al lang niet meer draagt.

image