Bij Galeria Inno

Dankzij het uitgebreide aanbod van Galeria Inno wordt jouw shopervaring nóg aangenamer.

Met onze Loyalty Card geniet je van heel wat voordelen, zoals exclusieve uitnodigingen, aanbiedingen in avant-première, exclusieve promo-acties voor leden … Heb jij nog geen Loyalty Card? Vraag er dan snel (en gratis!) eentje aan de kassa van jouw favoriete Galeria Inno.

De Galeria Inno Gift Card is hét perfecte cadeau. Ze is geldig in al onze 16 verkooppunten en voor alle producten. Jij beslist zelf welk bedrag je erop zet, terwijl de gelukkige ontvanger ze meerdere keren kan gebruiken. Zo heeft hij of zij nog langer plezier van jouw geschenk.

Volg Galeria Inno op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden. En deel dan meteen ook jouw shopervaring met #galeriainno.

Onze blog lees je op soinno.be.

Geen zin om je aankopen mee te slepen op de bus, tram of metro? Galeria Inno maakt het je gemakkelijk en levert je aankopen gewoon thuis af. De leveringsservice is gratis voor alle aankopen vanaf € 50. De dienst is beschikbaar bij Galeria Inno Bascule, Brugge, Antwerpen, Charleroi, Louiza, Luik, Schoten, Nieuwstraat en Woluwe.

Wist jij dat verschillende Galeria Inno-winkels hun eigen hersteldienst aanbieden voor horloges (zoals het vervangen van het bandje, de batterij …)? Aarzel niet om onze specialisten om advies te vragen of neem een kijkje op www.inno.be.