Op pad in stijl


Voel je die lentekriebels ook in je benen? Trek een leuke trui aan en ga op pad om de mooiste plekken van ons land te ontdekken.

1


Langs de rivier

Ken jij Ninglinspo? Nee, het is geen verlaten Hobbit-dorp, maar de enige bergrivier die België rijk is én tevens een van de mooiste wandelpaden van de Ardennen. Afspraak in Aywaille, in de provincie Luik, voor een wandeling van 6 km door een adembenemend landschap.

2


Meet-and-greet met de zwanen

Zin in een originele tocht? Neem je fiets mee naar Bokrijk in Limburg, waar het fietspad ‘door het water’ loopt. Zelfs de Times heeft deze route erkend als een van de 100 meest opvallende en innovatieve bestemmingen ter wereld. Echt verbluffend: je komt er soms oog in oog te staan met een zwaan.

©Luc Daelemans

3


Een beetje magie

Waan je terug in je kindertijd met een tochtje in het spoor van de feeën en laat je meeslepen naar het zogenaamde ‘Trou des fées’ in de buurt van Virton. Deze natuurlijke grot is goed bekend bij de lokale bevolking en is het onderwerp van heel wat verhalen en legendes over de feeën van Gaumes. Een unieke, bijna magische site.

©M. Laurent

Jouw reisgezelschap

Niet te warm en niet te koud!
Deze mooie trui van Matinique is comfortabel en ideaal tijdens een forse wandeling. De warme groene kleur past bij alle huidtinten. Perfect om alle windstreken van ons land te verkennen.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.