3

klassiekers herbekeken


Communies, lentefeesten, doopsels, Pasen … tijdens de lente volgen de familiefeesten elkaar in sneltempo op. Hoog tijd om even stil te staan bij de outfits van je kids dus, want zij zijn natuurlijk de feestvarkens. De trend? Kledingstukken kiezen die ze achteraf ook gewoon op school en tijdens jullie vakantie kunnen dragen. We zoomen in op 3 klassiekers die CKS Kids een frisse update heeft gegeven.

1


Het hemd

Dé klassieker der klassiekers. Wij kiezen voor een versie met strepen
– de trend van deze lente – in wit en blauw. In de zomer kan het open gedragen worden op een gekleurd T-shirt met een petje erbij. Een echte must? Het hemd personaliseren met een paar leuke pins.

2


De jurk

Je ontsnapt er niet aan. Maar … we kiezen niet voor wit, want dat is iets te klassiek en vatbaar voor vlekken. Wij geven de voorkeur aan donkere tinten, zoals blauw of groen, met gekleurde toetsen. Met ballerina’s op de feestelijke dag en sneakers of sandalen tijdens de rest van het seizoen.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

3


De blazer

Kleine meisjes imiteren hun moeders en dragen net als de jongens een blazer. Liefst eentje met neonstrepen voor een extra coole en funky toets. Wil je een vest die alles aankan? Dan kies je best voor een materiaal met veel textuur, die goed past op een rok of een jeans.

image