Spelen met kant

Is kant passé? Dit seizoen ondergaat het een serieuze verjongingskuur dankzij enkele modellen met veel kleur en fantasie. Van grafische prints tot bloemenborduursels, in klassieke kleuren of neontinten. Bij Marie Jo verleidt het kant alle vrouwen, van de sporty cool-types tot de glamoureuze diva’s. Dankzij de nieuwe rekbare materialen is het dan ook comfortabeler en kwalitatiever dan ooit tevoren.

Voor alle generaties


Kant is vandaag niet alleen meer bestemd voor super chique diva’s. De jonge vrouwen vallen net zo hard voor de fantasierijke uitvoeringen als hun moeders er trouw aan blijven voor de geweldige ondersteuning. Het is dan ook het ideale materiaal voor asymmetrische borsten of boezems die hun stevigheid wat verloren zijn.

Onder alles


In 2020 mag het kant gerust gezien worden. Je draagt het ongegeneerd, onder een hoodie, bij een diep decolleté of een boothals. Voor een extra vrouwelijke look dragen de durvers een kanten body als top op hun broek of lange rok. Liever iets discreter? Draag er een crop top over die slechts af en toe de mooie borduursels onthult.