Al het nieuws
van je favoriete merken

in een oogopslag!

CKS


Buiten de lijntjes kleuren

De kids steken we in knalkleuren deze lente. Tie dye-prints met pastelkleuren, funky streepjes met neonreflecties, T-shirts en sweaters met unieke, opzichtige logo’s … Bij CKS Kids mag hun stijl echt opvallen en komt hun unieke persoonlijkheid tot z'n recht in comfortabele, vrolijke kleding.
De jongens gaan op in de surfersvibe en omarmen blauw in hun garderobe, van lichtblauw tot felle, levendige tinten. De meisjes combineren lieflijke, zachte tinten met een paar superflashy kleurtjes.
Contemporary Key Styles, zeg dat wel!

MATINIQUE


Original touch

Je stijl een twist geven zonder het roer helemaal om te gooien? Speel met details! Bij Matinique blijven de hemden even comfortabel en tijdloos, maar worden ze wel versierd met originele prints zoals kleine bloemen, die even elegant als modern zijn. Voor een formele look knoop je het hemd tot bovenaan dicht. Mag het wat cooler? Maak dan gewoon de kraag los. En voor een feest voeg je er nog een das of strikje aan toe. Met een lichte gebreide trui van Matinique maak het je het helemaal af. En dat alles in het blauw natuurlijk.
Dé kleur van 2020.

MARIE JO


Het nieuwe nude

Nude lingerie een beetje saai? Tom, het iconische model van Marie Jo L’Aventure, hult zich deze lente in glanzend nude met een verfijnde luipaardprint. Deze bestseller is onzichtbaar, zelfs onder je lichtste kledingstuk, maar hij werd ook voorzien van een mooie glans en originele bandjes die gerust gezien mogen worden.
Het is een modeaccessoire op zichzelf, waarvan de bandjes met parels graag komen piepen onder een T-shirt met losse hals of een top met wijde Amerikaanse armgaten.
Maar het is ook een beha die je met je ogen dicht kan kopen, want de comfortabele pasvorm zonder poespas verzekert je van kwalitatieve ondersteuning. Zo voel je je op elk moment zelfzeker. Zowel op een zakelijke afspraak als tijdens een romantische date. Laat je klauwen maar zien!

CAROLL


Gewoon sexy

Een maatpak mag al enkele seizoenen niet in onze garderobe ontbreken en ook tijdens de lente van 2020 is het de ster van je kleerkast. Als het aan Caroll ligt draag je het lekker nonchalant en su-per-sexy in helderwit. De rechte broek en de lange platte kraag van de blazer verlengen je silhouet en zorgen voor een erg vrouwelijke toets. Is dat toch iets te gedurfd? Voeg dan een vloeiende, lichtjes transparante blouse toe aan het geheel. Eveneens in het wit of in het blauw.
En werk af met platte sandalen en een kleine schoudertas.

PRIMA DONNA


Twist again

De creatie van beha’s in grote maten vergt heel wat expertise en technische knowhow. Maar dankzij die inspanningen moet je vandaag dus niet meer kiezen tussen een mooie beha en eentje die echt z’n werk doet!
Prima Donna Twist vindt zichzelf seizoen na seizoen opnieuw uit met trendy en urban lingerielooks. En dat terwijl ze het beste comfort en de perfecte ondersteuning bieden voor weelderige boezems.
Voor de nieuwe lente-zomercollectie lieten de designers zich inspireren door de jaren 90. Sexy grafische modellen, zomerse combinaties van denim en kant, modieuze neonkleuren, maar ook discrete nudes met marmereffect zoals deze beha met glamoureuze print en bandjes met pailletten. Eentje voor alle dagen, inclusief je date night in het weekend. Pump up the jam!

image