Mode

Lekker chill, maar altijd stijlvol


Het is niet omdat je thuiswerkt, dat je de hele dag in pyjama moet zitten!

Mode

Lekker chill, maar altijd stijlvol


Het is niet omdat je thuiswerkt, dat je de hele dag in pyjama moet zitten!

Oké, soms is er niets leukers dan tijdens je ‘nine to five’-job gewoon in kamerjas en pantoffels voor je computer te zitten, maar let op: om gemotiveerd te blijven is het toch belangrijk om een soort van routine aan te houden. Dat betekent niet dat je volledig strak in het pak of met een kokerrok en stiletto’s thuis moet zitten, maar probeer wel outfits uit te zoeken die een mooi compromis vormen tussen die twee uitersten. Zo kan je ook voor jezelf een duidelijke scheidingslijn trekken tussen je werkdag en vrije tijd. Psychologen raden immers aan om ook wanneer je thuis bent een normaal dagritme en een soort van routine aan te houden. Zelfs tijdens de weekenden en op feestdagen. En wat dan met videocalls via Zoom, Skype of Whatsapp? Je collega’s krijgen je interieur al te zien, je wilt toch niet dat ze je ook in je pyjama aantreffen?

Daarom geven we je drie suggesties voor een comfortabele, maar toch stijlvolle look:

1


Doe mee met de athleisure-trend

Athleisure dankt zijn naam aan de combinatie van atletisch en ‘leisure’ vrije tijd. Deze trend wordt gekenmerkt door sportieve outfits die ook buiten de sportzaal gedragen worden. Het is een soort kruising tussen streetwear en sportkledij. Ideaal voor thuis dus. Omarm de elastische leggings, T-shirts in lichte, hightech stofjes en comfortabele hoodies.

2


Heerlijk in een losse jurk

Byebye strakke kokerrokken die ons helemaal vastsnoeren en waarin we amper kunnen ademen. Om die quarantainekilo’s te verbergen, kiezen we voor een losse jurk die je figuur omarmt zonder het te sterk in de verf te zetten. Je voelt je net zo comfortabel als in je pyjama!

3


Kies voor elastisch

Wijde broeken zijn populair dit seizoen. Haal op dit moment de modellen zonder rits maar uit de kast, want die zitten even comfortabel als een pyjamabroek. Heerlijk! Dé 2020-touch? Stop de onderkant van je top mee in je broek.

Moet je ook nog kinderen animeren?

Laat je kinderen tijdens deze periode eens voor stylist spelen. Je zal ervan versteld hoe creatief ze uit de hoek komen! Een mix van kleuren en laagjes ... Zij staan deze keer zelf aan het roer! Stel eens voor om een mini-modeshow te organiseren en vereeuwig dat mooie moment natuurlijk met een paar video’s of foto’s.

image